Na voljo: Na zalogi

4 Gumb za Garažna Vrata Odpirač Daljavo z Keychain 433.92 mhz IP67 Neprepustna za Nadzor Dostopa Režijske Vrata Dvigala Avtomobili Nova

(0 Mnenja Strank)

€3.34 - €4.78

Sku: f68332

Kategorija: Zadnje Okno

Oznake: Garažna Vrata Odpirač

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: YOSOO
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Barva Ime: Garažna Vrata Odpirač
  • Ime Modela: Garažna Vrata Odpirač
  • Posebne Funkcije: garažna vrata, daljinsko
  • Element Širina: 1
  • Element Teža: 1
  • Postavka Dolžina: 1
  • Vrsta Materiala: ABS + Kovina
  • Postavka Višina: 1

4 Gumb za Garažna Vrata Odpirač Daljavo z Keychain 433.92 mhz IP67 Neprepustna za Nadzor Dostopa Režijske Vrata Dvigala Avtomobili

Značilnost: 1. Široka Uporaba: Primerno za avtomobile, garažna vrata, avto/motorno kolo, alarmi, dom, varnost proizvodov, kratke razdalje, brezžični daljinski upravljalnik izdelkov, električnih naprav ipd.

2. Enostaven za Uporabo: 4‑kanalni daljinski nadzor sistema z anti‑theft/en‑klik anti‑theft, ki vam pomaga nadzorovati vaše pripomočke, avtomobili, stanovanja in garaže.

3. Klon Daljinski Ključ: To je osnovna frekvenca daljinsko cloner (433.92 mhz) za kopiranje 99.99% skupnih osnovnih in učenje kodo za oddaljeni nadzor.

4. Preprost Seznanjanje: Klon do 4 oddaljeno signale iz 4 različnih upravljalniki!Pogosto se uporabljajo na kratko‑obseg in dolgega dometa brezžičnega stikala.

5. Idealna Zamenjava: Remote in stabilno delo, delovna razdalja je 50 m/54.68 yd, dobra zamenjava za originalni upravljalnik.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Garažna Vrata, Daljinsko

Material: ABS + kovina

Baterije: 1 x suhe 12V 27A 50mah (vgrajen)

Nazivni Tok: 0.3 A

Način namestitve: Izvod vrsta

Področje Uporabe: 433.92 MHZ

Daljinski Nadzor obsega: do 50 m/54.68 yd

Nepremočljiva Ocena: IP67

Opremljanja: Pogosto uporablja v kratkih in za dolge razdalje vklopite naprave / izklop brezžične povezave, anti-theft alarm nadzorne plošče, dvigala, čolni, motorni zavese, roller blinds, garaža za odpiranje vrat, vrata ovire, motorna kolesa, vozila, avtomobile, tovornjake, RVs, električni generator, električna vrata sprostite zaklep, , ročna stikala extender, LED žarnica žarnice in trakovi, vhod in nadzor dostopa, itd.

Package Seznam: 1 x Garažna Vrata, Daljinsko

Kako uporabljati: 1. Korak: Počistite kodo novi daljinski upravljalnik 1. Pritisnite in držite dveh gumbov na novi daljinski upravljalnik ob istem času, dokler lučka ohranja utripa. 2. Odmaknite prst jasno kodo uspešno. 3. Po čiščenju kodo, pritisnite katero koli tipko na daljinskem upravljalniku in lučka začne utripati enkrat in nato pojdite ven.2. korak: Kopirajte daljinski upravljalnik (po čiščenju zakonika) 1. Originalni daljinski upravljalnik v levo roko in novi daljinski upravljalnik v desno roko je treba dati skupaj, kot je daleč, kot je mogoče. 2. Pritisnite in držite gumb nove daljinskem upravljalniku, nato pa pritisnite ustrezno tipko stare daljinsko upravljanje če želite kopirati. 3. Javnost je po lučka utripa hitro, kar pomeni, da se kopija uspešno.Prosimo, da deluje in kopirajte drugih tipk, na enak način.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo