Na voljo: Na zalogi

Prenosni Ročni Ventilator Snemljiv 3 Stopnje Hitrosti Vetra USB Baterija za ponovno Polnjenje Mini Majhno Mizo Fan 5 1A za Potovanja, Športne

(0 Mnenja Strank)

€16.37 - €28.71

Sku: f70409

Kategorija: Računalniška Periferija

Oznake:

Specifikacije

  • Paket: Da,
  • Blagovna Znamka: YOSOO
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: USB Ventilator

Prenosni Ročni Ventilator Snemljiv 3 Stopnje Hitrosti Vetra USB Baterija za ponovno Polnjenje Mini Majhno Mizo Fan 5 1A za Potovanja, Športne

Značilnost: 1. Polnilna Baterija: baterija ventilator poganja 2000mAh premium baterija za polnjenje z visoko zmogljivostjo in učinkovitostjo.Glede na hitrost vetra, to omogoča neprekinjen delovni čas, do 8 ur.

2. Vrata USB: priloženi USB kabel za polnjenje, je združljiv z vsemi USB port, kot so računalniki, power bank in redno vtičnice.Si lahko ta ročni mini strani ventilator za sprehode, nakupovanje ali drugih dejavnosti na prostem, brez skrbi baterije.

3. 3 Ravni Nastavljiva Hitrost Vetra: Opremljena z brushless motor, 3 stopnje nastavljiva hitrost vetra, lahko nadzor nad počasne, srednje in hitre količine zraka glede na različne potrebe.Uživate lahko v luči veter od počasnega do zmerni in hitro nežen veter.

4. Prenosen in Lahek Design: Ko greš ven, ga lahko postavite v svojo vrečko, še posebej primeren za poletni potovanja ali šport na prostem, ga lahko vzamete kamorkoli.

5. Snemljiv: Snemljiv fan glavo, ločeno napajanje, se lahko uporablja kot moč banke.Snemljiv mobilni telefon, držalo znanja, znanja ličila ogledalo.Ko boste potrebovali majhen prenosni ročni ventilator za ličila, se lahko uporablja za suho trepalnice, kreme in spreji, in osnovne prihaja s ogledalo na dno.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Prenosni Ročni Ventilator

Izdelek Material: ABS, PP, Silikona

Baterija: Polymer Li Ionska Baterija (Vgrajen) Kapaciteta: 2000mAh

Vhodna Napetost: 5 V 1A

Uporabite Čas: 2-8 Ur

Vrsta Motorja: Brushless Motor

Hrup: Spodaj 40db

Package Seznam:

1 x Ventilator

1 x Znanja

1 x Nosilec

1 x Usb Kabel za Polnjenje

1 x Uporabniški Priročnik

Način uporabe: Vzemite ven izdelek in ga uporabljajo

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo