Na voljo: Na zalogi

USB Avto Bluetooth 5.1 FM Oddajnik Sprejemnik Prostoročno Klicanje Mini Usb Power Avtomobilski Auto Brezžični Zvok Za Avto Fm Radio

(2 Mnenja Strank)

€1.86 - €3.72

Sku: f82649

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Oznake: usb bluetooth oddajnik avto radio, oddajnik sprejemnik, mini usb, bluetooth, USB Napajalni Kit Car, brezžični vmesnik

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: kebidumei
  • Podpora Apt-x: No
  • WIFI Standard: Noben
  • Podpora Za Pomnilniško Kartico: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vsebina: AVDIO
  • Paket: Da,
  • Brezžična Vrsta: bluetooth
  • Podpora AAC: No
  • High Definition Support: 1080P
  • Številka Modela: Bluetooth 5.1 Audio Sprejemnik
  • Vmesnik: usb

FM01

Opis:

Ta izdelek se uporablja predvsem v vozilu scenarijev, z uporabo najnovejših Bluetooth 5.1 tehnologije in zrela FM frekvence modulacije tehnologije omogočajo avto fans, da preprosto uživajo v vozilu brezžične glasbe.

Parameter:

Ime izdelka: usb, bluetooth, FM oddajnik

Model izdelka: FM01

Bluetooth različice: V5.1

Delovna napetost: 5V

Učinkovito verjetnost: 10 metrov

Audio izhod: FM oddajnik

Privzeta frekvenca: 95.0 MHZ

Signalom in šumi: ≥95db

Sprejem klica: podpora

Samodejna vrnitev: podpora

Napajanje: način usb napajanje (5V)

FM02

Opis izdelka

Ta izdelek se uporablja predvsem v avto prizorov, z uporabo najnovejših Bluetooth 5.3 tehnologije in zrela FM frekvence modulacije tehnologije omogočajo avto fans, da preprosto uživajo avto brezžična glasba.

Izdelek parametrov

Ime izdelka: usb, bluetooth, FM oddajnik

Model izdelka: SFD-FM02

Bluetooth različice: V5.3

Delovna napetost: 5V

Efektivna razdalja: v 10 metrov

Audio izhod: FM oddajnik

FM frekvenčni razpon: 87,5 MHZ-108MHZ

Privzeta frekvenca: 95.0 MHZ

Signal-to-noise ratio: ≥95db

Odgovor telefon: podpora

Samodejno se vrnete povezave: podpora

Napajanje: način usb napajanje (5V)

Značilnosti:

Usb vmesnik

Usb vmesnik se uporablja za napajanje.Če ga uporabljate, lahko priključite ta izdelek v usb-vmesnik z izhodno napetost 5V, na primer: avto je opremljen z vmesnikom usb (5V), in avto polnilec vmesnik (5V).

Multi-funkcijska tipka M:

1. Prilagodite frekvenco FM, dolgo pritisnite M gumb in na zaslonu začne utripati za vstop UKV-prilagoditev načina.Dolgo pritisnite ali na kratko pritisnite tipko "+" in "-" gumb, da prilagodite hitro in počasi.Po prilagajanje, kliknite gumb M, da potrdite, zaslon preneha utripati.

2. Ko predvajate skladbo, kliknite gumb M, za premor in predvajanje.

3. Odgovorite na klic: Ko nekdo klice, kliknite gumb M, da sprejmete klic.

Multifunkcijski "+" in "-" gumbi

1, "+" gumb: kliknite naslednjo pesem, dolgo pritisnite, da povečate glasnost, v UKV-prilagoditev načina, kliknite in dolgo pritisnite, da nastavite FM postajo.

2, "-" gumb: kliknite na prejšnjo skladbo, dolg pritisk za zmanjšanje glasnosti, v UKV-prilagoditev načina, kliknite in dolgo pritisnite, da nastavite FM postajo.

Navodila

1. Plug FM02 v usb-vmesnik v avto z izhodno napetost 5V.

2. Nastavite FM frekvenčnem pasu skozi multi-funkcijska tipka M, nato pa na avtoradiu, in nastavite FM frekvenčni pas od radia če želite biti konsistentna s FM02.

3. FM02 ima frekvenco FM, samodejne funkcije spomina, vsakič, ko je vklopljen, bo privzeto, da bi UKV-frekvenco zadnje uporabe.

4. Po FM frekvenčnem pasu, je nastaviti, najdete Bluetooth seznanjanje ime: FM02 v nastavitvah za Bluetooth mobilnega telefona, in kliknite na par.Nato glasbo, ki jih mobilni telefon, ki bo igral na avto zvočniki.

5. Prilagodite glasnost: Če želite med predvajanjem glasbe, lahko nastavite glasnost glasbe iz mobilnega telefona na maksimalno prilagodi avto prostornina na zmerno raven.To ni priporočljivo, da zavihati avto prostornina preveč, ker glasnejši avto prostornina, bolj resno šumov in popačenj bo.

Previdnostni ukrepi:

1. Privzeto frekvenčni pas od FM02 je 95.0 MHZ, ki se lahko uporablja neposredno.Če obstaja veliko predvajanje hrupa, se lahko prilagodi, da drugih frekvenčnih pasovih.

2. Ko je radio nekaterih modelih je vklopljen, avto je vgrajen usb vmesnik bo izklopljen.V tem času, če FM02 je priključen na vgrajene v vrata USB, je ni mogoče uporabiti.V tem primeru lahko priključite FM02 v usb za vžigalnik za cigarete in avto polnilec.Napajalnik se uporablja na vmesnik (izhodna napetost usb mora biti 5V).

3. FM02 se uporablja v nekaterih originalni avtomobili z vmesnikom usb, ki se lahko preveč hrupno ali neuporaben.Priporočljivo je, da priklopite FM02 v vžigalnik za cigarete avto polnilnik za uporabo.

4. FM02 nima samodejni izklop funkcije, je priporočljivo, da ga iztaknite iz usb vmesnika, ko ni v uporabi.

5. Ko FM02 ni treba iskati v nastavitvah za Bluetooth v mobilni telefon ali ne morete biti seznanjen po tem, ko so iskali in kliknili, je priporočljivo, da si jasno prej priključene naprave Bluetooth v mobilnem telefonu in nato znova zaženite prenosni telefon in poskusite znova.

    Kupec

    2023-08-19

    Člen, kot je opisano. OK

    Kupec

    2023-07-19

    Dobre embalaže. Dobro dostava. Hitrost prodajalec v pošiljki predmeta. Izdelek je zelo odlično. Pravzaprav zelo odličen prodajalec. Imate vse moje spoštovanje in spoštovanje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo