Na voljo: Na zalogi

Twin nad Celotno Pograd z Shelfs, Skladiščenje Stopnišče in 2 Predali, Espresso

(0 Mnenja Strank)

€901.39 - €1 306.37

Sku: f89162

Kategorija: Pohištvo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • S Skladiščenjem: Da,
  • Širina(Vzmetnica Velikosti): Drugo

Ali je vaše najmlajše delil sobo ali gre samo za tistega, ki ljubi sleepovers, to pograd postelja je odlično izbrali.To zunanja oblika a twin nad popolno oblikovanje z shelfs & shranjevanje staircaset.Sodoben dodatek za vaš ansambel, to pogradom ponuja letvic opažnih in sodobno konča.Ta del vključuje dve pod posteljo predali za shranjevanje odeje in igrače.Na policah je varovalno ograjo, da se imejte na varnem, prav tako bo lep pogled v svoji sobi, z nekaj okraski.

· [Čim večja prostora] Štirih oddelkov, različnih velikosti skriti pod stopnicami tega pogradom in 2 predali pod posteljo so kot nalašč za shranjevanje prešite odeje, rjuhe in druge potrebščine.Na vrhu, da, lahko shranite knjige in igrače, zaradi česar soba-tidying vetrič.Funkcionalna in estetska, to pogradom bo povečala vsako spalnico.

· [Vsestranskost izobilju] Ta pogradom funkcije en dvojček velikost zgornji pograd, eno polno velikost spodnji pograd za sprejem vašo družino ali katero koli prenočitev pragovi.Stopnišče je lahko nameščena na obeh straneh, odvisno od tega, kako jih boste organizirali vaš prostor.

· [Trdna, varna stopnišče] S štiri-korak niz stopnic, to pogradom zagotavlja enostaven in varen dostop za pridobivanje in iz zgornji pograd.Tudi, glede na širino stopnic so tudi dvojno kot zelo funkcionalno shranjevanje in vam pomagajo spremeniti prešite odeje in rjuhe, brez truda, ko se je v primerjavi s tradicionalnimi laddered ležišči.

· [Izdelani za vaše družinske varnosti] zgornji pograd značilnosti celotno dolžino guardrail, medtem ko je spodnji pograd je zasnovan tako, da vključujejo tako vzglavja in footboard.Skupaj z handrail, to pogradom zagotavlja vrhunsko varnost za vašo družino hvala za trdne noge, iz masivnega borovega za dodatno moč in vzdržljivost.

· [Multi-function] polici poleg zgornjega postelja se lahko uporablja kot tabela za telefon in stekla.Deluje kot celotno dolžino guardrail, kot tudi.Lahko dal nekaj malo srčkan dekor na polici, da bi vaš spalni prostor še bolj prijetno.

Dimenzije: Zgornji pograd - 93,2-odstotna" ali 57,5 x"x 62.4" (L x W x H).Razdalja med zgornji in spodnji pograd - 33.6".Vzmetnice niso vključene.Teža Zmogljivost: zgornji pograd - 400lbs.Spodnji pograd - 600lbs.Nekateri skupščine je potrebna, čeprav smo zagotoviti jasna navodila in orodja.No pomlad polje je potrebno.

Teža & Mere

Splošno Dimenzije Izdelka

93,2-odstotna"L x ali 57,5"W x 62.4"H

Podrobnosti Izdelka Dimenzija

Prosimo, da upoštevate Velikost slike

Število Paket

3

Package Dimenzija

Glejte Specifikacije

Skupna Teža Izdelka

259.78 LBS

Package Teža

Glejte Specifikacije

Teža Zmogljivost

Zgornji postelji: 400LBS

Dno postelje: 600LBS

Priporočena Debelina Vzmetnice

Zgornji del postelje: 4-6"

Dno postelje: 6"

Priporočena Starost

> 6 let

Specifikacije:

Vrsta Izdelka

Pogradom

Velikost

Twin-Nad-Polno

Barve

Bela/Siva/Espresso

Material

Vezane lesene plošče+MDF+Borovcev

Število letvic

Zgornji posteljo:14

Dno postelje:14

Polje Pomlad Zahteva

Št.

Zahteva Montažo

Da,

Opombe:

Ročno merjenje je bila uporabljena,lahko obstaja nekaj razumna napako.

Vse fotografije so posnete z dejanskimi vzorci, rahlo kromatične aberacije lahko pride zaradi razsvetljave ali zaslona.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo