Na voljo: Na zalogi

TPA3244 2X100W Bluetooth Ojačevalnik BT5.0 Modul 2.0 Stereo high-power BRU5 DSP PC UI Nadzor

(3 Mnenja Strank)

€25.45 - €42.97

Sku: f92218

Kategorija: Dom Avdio & Video

Oznake: bluetooth ojačevalnik

Specifikacije

  • Kanali: 2 (2.0)
  • Številka Modela: BRU-TPA3244
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: WONDOM
  • Največja Moč Na Kanal: 100W
  • Paket: Da,

Prenos programske opreme povezava

O Nas :

▶ Smo namenjeni, da ponudijo najboljše avdio-vizualne izdelke po najnižji ceni za naše stranke.Prinaša odlične izdelke in storitve za stranke, in tako pomaga bogatijo naše stranke' življenje je naš končni cilj.

O prevoza:

▶ V smislu dobave: potrebujemo čas za pripravo nalog, poskrbi, izdelka, dostave in ročaj domačih dostava v Kitajskem.Od prejema naročila, smo vam z referenčno številko za mednarodne prevoze v 1-2 dnevih (vikendi in počitnice bo odložen).Če pride do zamude v ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas, če želite odpraviti to težavo .

Glede obračun tarife:

▶ Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli davkov, carinskih dajatev ali dajatev, ki so odgovoren kupec.Na splošno, naših navedeno vrednost nižja od dejanske cene.Carinjenje je tudi odgovoren stranki.Mi samo zagotoviti nekatere rešitve za kupce.Če kupec ne jasno, carinskih ali zapusti carinjenje, prodajalec ni odgovoren za kakršno koli škodo povzročil.Če imate kakršna koli vprašanja o carinski postopek potrditve, prosimo, obrnite na nas, preden se obrnete na carini.

O po-prodaja:

▶ Poškodovana, napačno izdelka, slab zvok, brez sledenja informacije, manjka paket, videz problem, dostava delay, itd.) Če imate kakršne koli težave ali nezadovoljstvo po prejemu izdelka, vam mora obrnite na nas, preden lahko dajejo negativne povratne informacije, ali dvigniti spora.Lahko datoteko sporu samo, če ne moremo dati zadovoljive rešitve!pozor!Spori se odprejo brez pogajanj.To je, kupci prostovoljno odreči, poprodajne storitve, smo se, ne zagotavlja nobene po-prodajnih storitev!

O predela:

▶ Eno leto brezplačno popravila, popravilo tovora, ki ga nosi kupec.Ko je popravilo končano, prevozni stroški poslana vam bo bremenijo prodajalca.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo ročaj za vaše zadovoljstvo.

    Kupec

    2023-09-27

    Ojačevalnik je super. Lahko kalibrira v zaprtih prostorih in vaš okus za USB. Moč je povsem dovolj, z glavo, tako da sploh ne priporočamo, preplačilu za tpa3255 ker tpa3244 je dovolj, z razliko v ceni. Bluetooth je povezano tudi z dobro in ne izgubi povezavo.

    Kupec

    2023-10-04

    Zelo hitra dostava. Odličen ojačevalec, uporabljam ga z 20V 4.75 napajanje. Namestitveni program je intuitivno, obstajajo na primer nastavitve. Yamaha NS-G30 zvočniki

    Kupec

    2023-08-21

    to dobro deluje. super super!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo