Na voljo: Na zalogi

48v 65ah Visoko Cikel Baterije Bms Inteligentno Upravljanje Električni Avtomobil, motorno kolo, Litij-Li-ionska Energija Moč

(0 Mnenja Strank)

€714.63

Sku: f93543

Kategorija: Baterije

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Nazivna Zmogljivost: 65ah
  • Vrsta: Li-Ion
  • Napetost: 48V
  • Številka Modela: 48V 65Ah
  • Blagovna Znamka: Rowlion
  • Velikost: L435MM*W230MM*T355MM
  • Teža: 28Kg

48v 65ah Visoko Cikel Baterije Bms Inteligentno Upravljanje Električni Avtomobil, motorno kolo, Litij-Li-ionska Energija Moč

Dragi, To je Veselje Za Vas, Da Obiščete Našo spletno Trgovino.

Podjetje Je Bilo Ustanovljeno V Shenzhen, Guandong, Kitajska, In Je Neodvisen Raziskovalni In Razvojni Tim, Ki Lahko Reši Vse Rešitve, Povezane Z Novo Energijo In Litijeve Baterije Za Vas.Če Imate Kakršnakoli Vprašanja, Prosimo, Da Nas Kontaktirate Kadarkoli.

Zagotavljamo, Da So Vsi Izdelki So Visoko Kakovostne Izdelke, Ki Podpirajo Globoko Cikel Več Kot 4000 Krat!

Ali Ga Kupite Ali Ne, Naša Ekipa Je Vesel, Da Vam Tehnično Podporo In Reševanje O Litij-Železo Fosfat Ali Litijeve Baterije Rešitve!

Želim Vam Srečno Življenje In Najboljše Želje.

O davkov: v Bistvu vse države lahko storite davčne pakete, vključno z EU in ZDA, in strankam ni treba dodatno plačati davkov!Če obstajajo posebne primere, bomo komunicirali z vami.

O carinjenje: Mi bodo pomagali pri carinjenje za parcelo.Običajno, boste le morali čakati na parceli, da pridejo.Če je poseben primer, vam bomo pomagali rešiti. (Prosimo, sodelovanje s carinsko namembne države, da se ukvarjajo z blagom, da se izognemo napakam)

V zgodnji fazi, dostave, bomo izpolnite logistika številko, ki ne sme biti sledljiva, vendar vas prosimo, prepričani, da je paket že odpelje v tistem času.Prosim, ne sproži spore.Če kateri koli izgubo je zaradi logističnih razlogov ali carinski razlogov, potrošniki bi morali imeti izgube, ki jih sami. (vključno z, vendar ne omejeno na parceli zavrnitve ali drugih okoliščin)

Dostava blaga se bo izbrati najhitrejši in ustrezno logistiko!Mi bomo poslali v najkrajšem možnem času, samo čakati na paket, da pridejo!Če imate zahteve na čas dobave, lahko izberete express prevoz za dodaten denar.Če ne boste izbrali express prevoz, bomo izbrati privzeti način.Običajni prevoz čas je 20-60 dni, odvisno od dejanske logistiko.Ni podprta, da sproži spore ali zavrnitev blaga za logistiko razlogov, drugače stroškov za dostavo in vračanje krije kupec.

O kakovosti izdelkov in napovedi:

Če obstajajo kakršne koli tehnične težave z izdelkom, vam bomo pomagali rešiti njih.Če izdelek ne doseže želenega učinka stranke, podpiramo stranke za vrnitev proizvoda za vračilo.

Velikost in teža izdelka, ki so izračunani, ker teža bo drugačna zaradi standard vsakega proizvodnega procesa (na primer različne material sistem, ki se uporablja), prosimo, da upoštevate dejanski položaj (videz je isto)!

Zmogljivosti izdelka, ki je ponavadi dovolj, vendar pa je dejansko temperaturo ali način povzroči zmogljivosti odklon.

Izdelek garancijo za dve leti, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas v času, bomo rešitev za vas!

Če potrošniki ne marajo izdelek ali ne izpolnjujejo pričakovanja, nas kontaktirajte v roku 5 delovnih dni, smo podpirali vrnitev kupnine, vrnitev tovora mora biti nosi kupec.

Prosimo, da preberete zgoraj navedenih pogojev skrbno in nakup se šteje, da je tiho soglasje k zgoraj navedenih pogojev.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo