Na voljo: Na zalogi

Ženske Cowhide Dviganje Uteži Silikonski Prijemala Non-Slip Z Zapestje Trakov Dvižni Trak Telovadnici Deadlifts Potegnite Ups Dvižni Oprijem Rokavice

(0 Mnenja Strank)

€10.22 - €21.21

Sku: f93578

Kategorija: Fitnes & Body Building

Oznake: Dviganje Uteži, Ročke

Specifikacije

  • Z Zapestje Trakov: telovadba
  • Material: Cowhide sbr
  • Dviganje Uteži, Ročke: Silikonski non-slip
  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Univerzalni
  • Blagovna Znamka: AMYOGA
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ženske Cowhide Dviganje uteži Silikonski Prijemala non-slip Z Zapestje Trakov Dvižni Trak Telovadnici Deadlifts Potegnite Ups Dvižni Oprijem Rokavice

Opis

1,, ko ga je nosil, fitnes, bo rezerva vpliv šport aparati za preprečevanje zdrsa, povečanje prijemanje sile za zaščito vaših rokah od calluses in mehurji.

2, dviganje uteži prijemala rokavice iz treh plasti super-durable pristen cowhide usnje ,neoprenske zapestje trakov podporo.Udobno neoprenske zapestje podporo, tako da ni dodane napetosti na zapestje.

3, Ko delaš potiska vadbo, se prepričajte, da prijem pad mora biti poravnano vaše dlani, da zaščitite svoje roke.Druga možnost je, ko povlečete ploščice je mogoče zaviti v lokalu.

4, velcro, Nastavljiv nudi uporabniku možnost, da prilagodijo svoje osebne velikost, ozke manšeta bo vaše zapestje dejavnosti bolj prilagodljiv.Nastavljiv velcro trak zaprtje omogočajo po meri fit in varen oprijem.

5, Idealen za vse vrste dejavnosti, kot so trening, fitness, fitnes trening, uteži, powerlifting, bodybuilding, cross fit, kolesarjenje, in na Splošne Vadbe, se lahko uporabljajo na dan usposabljanja, doma ali na prostem vadbo.Kot nalašč za v zaprtih prostorih in na prostem.

Specifikacija:

Ime: cowhide booster pasu

Dolžina: 22.6 cm

Širina: za 18,8 cm

Material: Cowhide/SBR

Barva: Roza,Svetlo vijolična

Seznam vsebine: 1 par uteži Rokavice

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo