Na voljo: Na zalogi

HY22 Novo za Hyundai Kia avto cleat tipko rezilo

(0 Mnenja Strank)

€10.21 - €11.60

Sku: f154143

Kategorija: Zunanjost Deli

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Package:

1 komplet

Novi Hyundai Novi Kia avto zaklepanje plošče, skupaj 200 kosov, model: 1-2-3-4 vsak Model 50 kosov

1R,2R,3R,4R,1L,2L,3L,4L skupaj 8 vrst vsaki 25 kosov, skupaj 200 kosov, prosti več Zaklepanje Vzmeti (približno 20)

Prosimo, upoštevajte, da je blago predmet dejanskega izdelka, in spletne slike so samo za referenco, ker oblik in velikosti različnih proizvajalcev, ki se bodo različni v različnih serijah, in bodo dobavljeni naključno.

Ker je odpremljeno v isti park, kot je na trgu na debelo, nekateri pa so lahko trenutno ni na zalogi.Prosimo, kontaktirajte nas za potrditev pred naročilom.

Tovorni promet za prekomerno telesno težo express dostava potrebe izračuna ločeno.Če tovorni je velika, je priporočljivo, da tovorni promet je poceni.Čas, ki je daljši in morate pobrati blago sami.

1: Navodila za prijavo:

Pred prejemom blaga: morate odpreti paket pred dostave osebje, da preverite blago.Če ugotovite, da blaga, ki so poškodovani ali manjkajo, prosimo, vpišite prevoz poškodbe na obrazu stanja in zavrne sprejem blaga in o tem obvesti naši trgovini takoj, naša trgovina se bo ročaj je za vas pravočasno in prevzeti polno odgovornost (družinski člani, prijatelji, doormen je sprejemna soba, itd.ima enak učinek, kot moj prejema).

Po prejemu blaga: Če ne boste odprto okno za pregled, ki ga dostave osebja, medtem ko prejema blaga, dostava osebje, bodo ugotovili, da blaga, ki so poškodovani ali v kratkem oskrbe po odhodu, in to odgovornost nosi vas.

Posebne podrobnosti prejema: zaradi različne kakovosti storitev express podjetja ali poštah v različnih regijah, blaga, ki morajo biti podpisane pred pregled.V tem času, ne skrbite, lahko se prijavite prvič, vendar pa, po tem ko se prijavite, morate zaprositi za dostavo osebje gledal odmotati in pregledati blago.Če blago manjkajo ali so poškodovani, dostava osebje, ki lahko dokaže, da za vas, če se vam zdi, da blago, manjka ali pa je poškodovan, se obrnite na nas po telefonu takoj, in bomo ročaj je za vas v času, v nasprotnem primeru se šteje, da blago izpolnjuje zahteve.

2 , vse blago je cena za posamezno količino.Blago v trgovini veljajo dejanski izdelek prejel.Spletna slike so samo za referenco: Ker vsakega proizvajalca, ki bo spremenila izdelka, nalepki ali embalaži, kraj porekla ali z nekaj dodatki in brez predhodnega obvestila, naše podjetje ne more zagotoviti, da so slike, kraj izvora, prilogo opis je povsem enako.Prosim, ne kupi, če vam skrbeti za to.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo