Na voljo: Na zalogi

Ogljikovih Vlaken Avtomobilski Rezervoar za Gorivo Skp Kritje Primera Stanovanj Nalepke Za MINI Cooper R56 R55 F55 F56 F57 2014-2019 avtomobilski Deli

(0 Mnenja Strank)

€29.87 - €37.34

Sku: f164730

Kategorija: Notranja Oprema

Oznake:

Specifikacije

  • Nalepke Umestitev: Suite Kit
  • Blagovna Znamka: SRXTZM
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Iz Ogljikovih Vlaken

Značilnost: 1:Popoln videz z čvrst in vzdržljiv Pravi Ogljikovih Vlaken materiala. 2:Izboljša videz in daje agresiven videz. 3.Strokovna vgradnja je zelo priporočljivo. 4.Naj bo vaš avto edinstveno luksuzno in stilski. 5:Pridite z lepilom, Enostaven za namestitev in se dobro ujema.Posebnosti: Pogoj: 100% Nova & Visoka Kakovost, Količina: 1 KOS Material: Visoko Kakovost Pravi Ogljikovih Vlaken Barva:Kot Slika Prikazana Paket vključuje: 1pcs

1.Povratne informacije so za nas zelo pomembni, si prizadevamo za 100% zadovoljstvo, če imate kakršna koli vprašanja orproblem prosimo vas, da nas kontaktirate najprej smo se bodo rešili hitro in najboljši način.

2.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in dajejo vseh 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki, vaš priporočam, je naša motivirati, da se premaknete naprej, bomo zelo cenimo vaš čas, če ste levi pozitivne povratne informacije.

3.Če je kakšno vprašanje z nakupom.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% kupcev satisfactio.

1.Naročila se obdelujejo v 24-48 ur po tem, ko se opravi plačilo in potrditev 2.Bomo poskrbeli dostava po naslov kupca zagotoviti, zato prosimo, potrdite, in preverite naslov podrobnosti, ki jih je napolnjena na Fnf.si. 3.Smo nastavite privzeti način dostave za naš izdelek, če želite spremeniti način dostave, morate plačati ekstra, ladijski promet pristojbina, kakršna koli vprašanja, nas, prosimo, kontaktirajte pravočasno. 4.Dodatno, ladijski promet pristojbina za daljinsko območje, ki niso vključene v našo ceno, če jih potrebujete, vas prosimo, plačati ekstra, ladijski promet pristojbina za oddaljeno območje za naročila, zato vas prosimo, da preverite vaš naslov, medtem ko izberete DHL,UPS,FEDEX,TNT , EMS. 5. Za visoko vrednost, da carine se lahko zaračunajo za davke, kupec imajo polno odgovornost za plačevanje davkov, če kupci je in povpraševanja na prijavljeno vrednost na parceli, prosimo, obrnite na nas.Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik, ob vikendih in praznikih so excludeds, zato je dobavni rok lahko daljši, kot smo obljubili, posebej med prazniki, zato vas prosimo, bodite potrpežljivi.Vse informacije o sledenju posodobljene bodo obvestili pravočasno, lahko tudi dobili sledenje podatkov iz uradne spletne strani.

1.Sprejemamo alipay, Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila 3.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1.Prosimo, vrnite in zagotoviti številko za sledenje, da nam v roku 7 dni 2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in v stanju, 3.100% strank zadovoljnih je naš cilj.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo