Na voljo: Na zalogi

JMCKJ 2PCS/VELIKO Ključnih Vpenjanje Stalnica Podvajanja Rezanje Orodje Set

(0 Mnenja Strank)

€7.75 - €10.33

Sku: f22445

Kategorija: Ročna Orodja

Oznake:

Specifikacije

  • Barve: picture show
  • Številka Modela: za Baodian prazen ključ
  • Funkcija 2: za Baodian prazen ključ
  • Blagovna Znamka: JMCKJ
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Funkcija 1: Ročna Orodja

Imamo veliko locksmith orodja,kot so Lishi 2-v-1,Če želite,pls pišite nam,mi bo ponudil reasonble cena za vas

Kako, da bi Dobili Več Popusta?

Ko ste kar da, to bo zmanjšalo $XX samodejno, Kliknite Kuponi iz naše trgovine, preden bi Dobili 1%-35% več popusta, če boste sledili naši trgovini

Dobili za 1% več) popust z uporabo Fnf.si APP Nakup 2pcs ali več, da bi dobili dodatni 1%-3% Popust

Značilnosti:

Se lahko določi ključne več namestite stabilno in naj rezanje bolj natančno.

Vloge:Ključ za rezanje, ključ kopiranje, avtomobilski ključi, vrata tipke.Lahko vam ključ-podvajanja bolj enostavno.To je zelo dobro chucking orodja za avto ključ in dolgo tipko.Ključ Držalo LE,drugi dodatki demo na sliki ni vključen.Specifikacija:

Material: Nerjaveče Jeklo

Barva: Iver

Količina: 2 KOS/ set Obvestilo: Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni Prosimo, dovolite 0-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

2 KOS X Stalnica Objemka

Postavka so poslani v roku 7 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v roku 48 ur kot običajno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš projekt. 3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po obeh in prodajalec preklic transakcije iz Fnf.si.lahko pa se odločijo za zamenjavo.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo