Na voljo: Na zalogi

500 ML Toplotno Odporen Čajniki Čajnik Kitajski Visela Fu Čaj Nastavite Puer grelnik vode aparat za Kavo Priročno Urad Čaj Lonec Čaja Infuser

(0 Mnenja Strank)

€61.28 - €130.38

Sku: f225960

Kategorija: Kuhinja,Jedilnica & Bar

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: steklo
  • Zmogljivosti: 401-500 ml

modname=ckeditor Dragi prijatelj, dobrodošli v naši trgovini.Smo 100% jamstvo za kakovost izdelka in bodo poskušali naše najboljše, da služijo vsakega kupca, upamo, da boste lahko imeli dobro izkušnjo nakupa tukaj, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da se Obrnete na nas, prepričani smo da boste zadovoljni z našimi predmetov in Storitev.Ok , zdaj pa vas prosimo, preberite Postavka Podrobnosti.Hvala vam dragi.Nasveti: 1. Cena vključuje samo eno čajnik. 2. Notranji filter in drugih plastičnih delov uporabljajte Živilskih materialu PC, ne navadne plastike, ne bo škode za zdravje ljudi. 3.Dejanska zmogljivost= zunaj stekla lonec + notranji filter = 500 ML 4. V 500 ml čajnik samo obleko za 1-2 osebi. 5. Čajnik uporabo varnostnih Mehurček kolon, če ste prejeli zdrobljen čajnik ( transportion problem), vas prosimo, da fotografije in prijazno povejte nam poslati v roku 48 ur.Material: Zunanji Pot uporabo Toplotno odpornega materiala, Notranji Filter, Zgornji Pokrov, Voda) in Lonec Ročaj uporabe Živilskih Plastičnega materiala 3. Iz nerjavečega filtriranje neto je 80 luknje.Močno sposobnost filtriranja.Tudi čaj v prahu se lahko izvede v mehak in čisti čaj. 4. Primeren za varjenje čaj: Puer čaja, Zeleni čaj,Oolong čaj, zeliščni čaj, črni čaj, sadje & cvet, čaj, kava, teabag, vse vrste svoboden čaj. 5. To je idealno, da se lahko uporablja doma, v pisarni, na izlet, v restavraciji, v teahouse in na srečanju.Plačilo:

* Smo recive Alipay tukaj

* Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive mislil, varen plačilni procesor EXCROW

Garancija In Reklamacije:

* 30days garancijo od odposlano datum, prosimo, obrnite na nas mislil, e-pošto, preden se je vrnil okvarjen element.

* Kupec resonsible za vrnitev ladjar stroškov, Vrne element, ki bi inclue originalni embalaži in pribor

Storitve Za Stranke:

Prizadevamo si za pozitiven odziv na vse transakcije in POZITIVNO OCENO s 5 zvezdic.Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, Prosimo, obrnite na nas pred odhodom povratne informacije in mi bo pomagal rešiti vprašanje za vas.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je zelo uvoz za nas.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite 5 star povratne informacije.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, Prosimo, obrnite na nas pred odhodom nagative povratne informacije.Lahko delamo skupaj rešiti vse težave.Hvala vsem, Lahko sila z vami!

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo