Na voljo: Na zalogi

Pregledna Anti-Spusti Kože Zaščitnik Čepkov Primeru Rokav Za HECATE GM3 PLUS Čepkov za Zaščito materiala Za Potovanja In Vsakodnevno

(0 Mnenja Strank)

€0.86 - €1.69

Sku: f62209

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Oznake:

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Postavka Vrsta: Blazinice Za Ušesa
  • Ime: Brezžične Slušalke Zaščitni Rokav
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Barve: Pregledno
  • Številka Modela: za HECATE GM3 PLUS Bluetooth Slušalke
  • Material: Plastični

Pregledna Anti-Spusti Kože Zaščitnik Čepkov Primeru Rokav Za HECATE GM3 PLUS Čepkov za Zaščito materiala Za Potovanja In Vsakodnevno

Bullet Točk:

1.Anti-fingerprint Prevleka: To slušalke primeru zajema ima posebno anti-fingerprint prevleka, ki učinkovito preprečuje prstne odtise, oljne madeže, umazanijo, in drugih onesnaževal iz lepljenje površine.

2.Popolna Zaščita: Ta brezžična čepkov pokrov omogoča 360-stopinjsko vsestransko zaščito za vaš slušalke, preprečevanje nenamerne poškodbe, praske in trkov.Je v celoti pokriva okolico in nazaj na slušalke, ki zagotavlja udobno in varno prileganje.

3.Odporen na udarce Zaščite: Ta zaščitna čepkov primeru je izdelan iz trpežne in kakovostne TPU materialov, ki učinkovito absorbira udarce in zagotavlja dober elastičnost in žilavost.To je praktičen in zanesljiv pripomoček za slušalke.

4.Shockproof Zaščite: To slušalke primeru kritje je namenjen za omilitev zunanje sile in zagotavljajo odlično zaščito za vaš brezžični čepkov.Rokav je narejen iz trpežnega materiala, ki se lahko razpršijo vpliva sile in prepreči praske ali razpoke.

5.Mehka in Koži prijazna: To slušalke zaščitni pokrov, ki je mehko na dotik in ne zdrsne ali nič prsti.Narejen je iz visoko kakovostnega materiala, ki je prijazen do kože in vam prinaša udoben oprijem.

Zaščito vaše dragocene brezžični čepkov s to mehko na dotik rokav.Odlikuje dobra elastičnost in žilavost, preprečuje slučajno škodo, pred praskami in trkov.Z anti-fingerprint prevleka, da ostane v popolnem stanju.Stilsko dodatek za vaš čepkov, ki doda dodatno plast zaščite.

Specifikacije:

Material: Silikon

Slog: soft shell, vse okoli varstvo

Slog: Univerzalna

Model: primerna za HECATE GM3 PLUS

Seznam Vsebine:

1pc* Zaščitni pokrov

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo