Na voljo: Na zalogi

Dvojno Brisačo Kavelj Iz Nerjavečega Jekla Haljo Držalo Za Brisačo, Težka Dvojni Plašč Kavelj Za Kopalnico, Dnevno Sobo Stenske

(0 Mnenja Strank)

€19.29 - €28.36

Sku: f10069

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dvojno Brisačo Kavelj Iz Nerjavečega Jekla Haljo Držalo Za Brisačo, Težka Dvojni Plašč Kavelj Za Kopalnico, Dnevno Sobo Stenske

NERJAVNIMI - Izdelana premije iz nerjavečega jekla, ki je trajno, nerjavnimi in zagotavljanje odlične kakovosti.kot nalašč za v vlažnem okolju.

2 PACK&DVOJNO KLJUKE DESIGN - 1 Dvojno kljuko enakovredno 2 trnkov.In 2 paket dvojni brisačo kljuke dejansko imajo 4 kljuke za vas, ki je bolj praktična in priročna, da visi več stvari, kot preprost kljuke.

ODLIČNO IZDELAVE - Nevidno vijak design, brezhibno povezane med stebri za high-end slog.Brušena zlato površinsko obdelavo ne bo zbledi, zgrajena upreti dnevno praskami.Sodoben in edinstven design vam bo prinesla eleganten modni slog za vaš dom.

ŠIROKO UPORABO - kot nalašč za obešanje haljo brisače, oblačila, kopalke, plašči, torbe, krtače in tako naprej.Primerna za vašo kopalnico, spalnica, dnevna soba, kuhinja in pisarna.To je odličen organizator za prihranek prostora in notranje skladiščenje.

ENOSTAVEN ZA NAMESTITEV - Vijak namestitev je stabilno in močno obremenjena.In nudimo vse vijak pribor za vgradnjo v paket.

Barva: Zlata

Material: Nerjaveče jeklo

Vsebina Paketa:

2 x kljuke

4 x vijaki

4 x vijak pokrov

2 x imbus ključi

2 x negativov

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo