Na voljo: Na zalogi

Mini Izposoja Črpalke Digitalni Zračni Kompresor Brezžični Digitalni Merilnik Tlaka 4000 mah Ročni Pnevmatike Inflator za Auto Kolo motorno kolo

(0 Mnenja Strank)

€20.79 - €46.21

Sku: f27389

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Oznake:

Specifikacije

  • Postavka Dolžina: 125 mm
  • Napetost: 12V
  • Blagovna Znamka: MOJOYCE
  • Element Teža: 480g
  • Ime Modela: Električna Zračna Črpalka
  • Postavka Višina: 44 mm
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta: Črpalke
  • Element Širina: 80 mm

Digitalni Zračni Kompresor Brezžični Prenosni Kompresor za Zrak 4000 mah Digitalni Merilnik Tlaka LCD-Zaslon za Kolesa, Avtomobila, motornega Kolesa

Funkcija:

1. Vsestranskost: Ta električna zračna črpalka ni namenjen samo za polnjenje pnevmatik, ampak tudi za polnjenje, polnjenje baterij, in tudi ugašanje luči.Gre s široko paleto priključkov in priloge za izpolnjevanje različnih potreb.

2. Učinkovito in Priročno: Ta digitalna zračni kompresor uporablja napredno pnevmatski tehnologijo, ki vam omogoča, da hitro napihne vaše pnevmatike v le nekaj minutah.Njegova kompaktna velikost omogoča visoko prenosljiva, tako da ga lahko nosite s seboj, kamorkoli greste in uporabite, kadar je potrebno.

3. Enostavno upravljanje: prenosni kompresor za zrak funkcij, digitalni prikaz in enostaven za uporabo gumb kontrole, zaradi česar je enostavno za uporabnike za delovanje in prilagajanje tlaka.Poleg tega, prihaja z lastno LED luči, ki zagotavlja priročno delovanje med ponoči.Lučka LED se nahaja poleg gumbi za upravljanje, osvetlitev zaslona in tipk ob zagonu za lažje nočno uporabo.

4. Varnostne Značilnosti: 5V digitalni manometer je opremljen z inteligentno čip, ki nadzira tlak v pnevmatikah in samodejno ustavi inflacije, ko prednastavljena vrednost je dosegel, preprečevanjem prekomernega inflacije in zagotavljanje varnosti.To vključuje tudi zaščito proti pregrevanju, zagotavljanje dodatnih varnostnih ukrepov.Rast cen vmesnik je zasnovan za preprečevanje opeklin, z maksimalno temperaturo 120°C, in je vgradne notranje zmanjšati tveganje opeklin do neke mere.

5. Premium Kakovost Materiala: Ta mini izposoja črpalke je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in daljši uporabi za prihodnja leta.To je zidava v upreti se pogosto uporabo in zagotavljajo zanesljivo delovanje.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Črpalke

Poreklo: Celinska Kitajska

Model Name: Električna Zračna Črpalka

Napetost: 12V

Velikost Izdelka: 125.00x80.00x44.00mm/4.92x3.15x1.73inch

Baterija: 4000 mah

Nazivna moč: 60 W

Polnjenje parametre: 5V/1A

Šoba dolžina: 18 cm/7.09 palčni

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

4pcs x Napihljivi Pretvorbo Glavo

1 x Napihljivi Črpalka

1 x Kabel

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo