Na voljo: Na zalogi

Najkasnejšega prihoda Enotnega tipa 2.5 K/3.5 K/4Ω8Ω izhodni transformator zaključila z American WE3068 železa core/1 hz~32KHz~3db.15Hz~20KHz -1.3 db

(0 Mnenja Strank)

€249.88 - €297.48

Sku: f30054

Kategorija: Dom Avdio & Video

Oznake:

Specifikacije

  • Paket: Da,
  • Največja Moč Na Kanal: NI MOČ
  • Blagovna Znamka: GZLOZONE
  • Številka Modela: WE3068
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ameriški WE3068A dolgo magnetni krog visoke kakovosti železno jedro.Zgrajena posebej za 2A3 300B in drugo cev stroji.

Železno jedro je vstavljena ravne, ki je prvotno DC železno jedro.

Uporaba rabljenega Zahodu Električni 3068A visoko kakovostni likalnik jedro je osnova za navijanje izhodni transformator.Magnetna sila skladu distribucijo in struktura železno jedro imajo svoje edinstvene fizikalne lastnosti in prednosti.Visoko magnetnega pretoka, razumen načrt in zapleten proces navijanje metodo so skrivnosti in jamstva tega transformatorja.Navijanje izhodni transformator je elegantno visoko frekvenco, sladko sredi frekvenco, stabilen pri nizkih frekvenc, dobrega okusa, mehko in slišnega zvoka, široko v visoke in nizke frekvence in v celoti doseže edinstveno glasbo značilnosti elektronskih cevi.

Xidian 3068A velikost: 128mm × 92mm x 65mm, jezika širina 28 mm, jezika dolžina 88mm, rezina debeline 0.35 mm, siva rezino, kot je prikazano spodaj.

WE3068A ima anti-preobremenitev sposobnost DC železno jedro in dobro magnetna distribucijo, kar je koristno za izboljšanje spojka stopnjo in zmanjšanje porazdeljenih kapacitivnost.To železno jedro ima tudi anti-magnetno nasičenost vrh design, da drugi, iz železa jedra nimajo (I kos ima rahlo utor v jezik del, ki ustreza E kos), in gostota magnetnega porazdelitev dolgo magnetna je uravnotežen.Širina jedro gor in dol je večja od širine jezika širina, skupno skupno jedro je širina skupaj gor in dol enak jezik širina!Jezik širina 28 mm in širina zgornjega in spodnjega windows je 16mm × 2.

Glasnost 3068A okno je dvakrat skupne železno jedro, ki omogoča, da vetra navzdol, debelejši bakrene žice in bolj prilagodljiv napeljave.

Transformator žice paket ne uporabljajte organskih materialov.Originalni karton, ki se uporablja kot žice paket okostje brez meja.Plast lakiranih žice je prevlečena s plastjo izolacijski papir, in plasti plasti papirja, ki so obdani z plasti papirja.spusti.

Navijanje postopek je enak, kot da transformatorja, proces zgodnjega Shanghai Radio No. 27 Tovarni.To sprejema zapleten proces navijanje metoda, ki zahteva čas in trud.Končno, to je opremljena z železno jedro vakuumske za nohte, CNC sušenje, in končni izdelek je končan.PK primerjavo, je dobrodošel.

Dejansko avdiometrijo in avdicija, celoten frekvenčni pas je uravnotežen, nizke frekvence je močan, srednje frekvence gostota je velika in visoka frekvenca je pregleden in občutljivo.To je ena od high-end transformatorjev, ki je boljši od EI96 železa jedro izhodni transformator za Britanski AUDIONOTE 300B enotnega tipa ojačevalnik.

Zvok delovanje izhodni transformator, ki z WE3068A železa jedro je edinstven čar, da ne bodo slišali drugi, iz železa jedra v našem tržišču.SMO Western Electric ima neomajni legenda v srcih navdušence.Svoje WE1038 in WE1048 so slavni med hands-on navijači Ste pivo.Odlične kakovosti Xidian jedro in zapleten proces navijanje so jamstvo za to izvoz govedi.Ki se uporabljajo za 2A3 300B KT88 enotnega tipa tube ojačevalec, lahko tudi po meri glede na zahteve.

Opomba: redkih specifikacije te železa jedro je lahko edinstvena, da WE3068A.Združene države amerike Zahodna Električni 3068A železa jedro rabljenih razstavljanje stroja, nekateri so besede, nekateri spusti ven in ni besed, Nekatere besede so pobarvane, nekateri so nalepke, in nekateri so označeni WE3068A ATNT.

Zahod Električni 3068A izhodna transformatorja, ki jih je pripravila ta oddelek je original železa core velikost specifikacije, železno jedro kup debelina je 65mm, in železno jedro ni pobarvan črno.

Izmerjene osnovni parametri: podatki se bodo različne zaradi različnih merilnih instrumentov, samo za referenco.

Primarni induktivnost je o: 15H baker odpornost 182Ω, 8Ω, 0.4 Ω, porazdeljene kapacitivnost 18.2 nf, uhajanje induktivnost 14mH

Frekvenčni odziv: 11Hz ~ 32KHz -3db. 15Hz ~ 20KHz -1.3 db.

Izhodna moč je približno 60 W (moč frekvenca moč 180W) prevelik tok 150mA.

Železo core velikost: 128mm × 92mm x 65mm.Tri-dimenzionalni: 130 mm x 96 mm x 96 mm.

En transformator tehta 5,3 KG / kos, 10.6 KG / par.

Naslednje je železno jedro odstranjene iz Zahoda Električni SMO 3068A

transformator, siva stanja, podobno barvo Z11 stanja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo