Na voljo: Na zalogi

2 Paket USB C do 3,5 mm Slušalke Jack Adapter, Tip C Moški do 3,5 mm Ženski AUX Vtičnica za Stereo Slušalke Pretvornik, ki je Združljiv za Mot.vozil

(0 Mnenja Strank)

€1.32 - €1.66

Sku: f48838

Kategorija: Računalniška Periferija

Oznake:

Specifikacije

  • Paket: Da,
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: USB Čistilec

To aux pretvornik je odlična rešitev za vas priklop 3,5 mm izhod za slušalke za vaš Tip-C naprave, ki nimajo Priključek za Slušalke.Zmanjšanje Elektromagnetnega Sevanja, ki jih povzročajo bluetooth slušalke.

Vgrajeno smart čip (Realtek Čip/DAC) je ta, da je usb-c 3.5 mm adapter podpira Hi-Ove (do 24bit/192khz) in OMIP/CTIA avdio opredeljene zagotoviti visoko kakovost zvoka brez zvoka obsegajo tudi na klic.

Trpežne in Dolgo Delovno Dobo: Visoka kakovost materiala in edinstveno strukturo design bo bolj trpežne.Usb c vmesnik 3.5 mm jack podporo vsaj 3000-krat vključujte in izključujte.Ne skrbi, škoda le coulp dni uporabe.

Reverzibilna Priključek, poseben dizajn za Tip-C(USB-C) vhod za mobilni telefon, kot so Motorola Moto Ž, LeEco Le 2 / Le 2s / Le Max / Le S3 / Le Pro 3 / Le Max 2 / Le 2 Pro / Le Pro 3 Elite in več (RAZEN HTC).Vključujte in izključujte enostavno brez preverjanja za priključek usmerjenosti.

OPOMBA: uporabite ga lahko za poslušanje avdio, začasno zaustavite predvajanje in odgovor na telefon, vendar ne more prilagoditi glasnost.Lahko se ne dela z HTC.

Kako uporabljati:

Samo plug and play, ne namestite potrebno, da je tako majhen in lahek, da ga ne boste niti vedeli, da so ga uporabili.

Prosimo, Upoštevajte,:

Smo predlagali, da si dal na slušalke, Tip-C 3.5 mm Adapter prvi,nato priključite na vaš Tip-C naprav.

barva: črna

Material: ABS+PVC

Vsebina Paketa:

2 * Slušalke Jack Adapter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo